AZ EGÉSZSÉG BENNED VAN!

Tedd múlt időbe a kibírhatatlan fájdalmat és a hozzá kapcsolódó szenvedést! A Bowen-technikával, ezzel a testkezeléssel nem csak ott enyhítem a fájdalmadat, ahol azt érzed, hanem az egész szervezeted harmonikus működését helyreállítom. Diplomás Bowen-technika-alkalmazóként fontos számomra, hogy vendégeim szelíd, fájdalommentes, szakszerű kezelésekben részesüljenek, ezért folyamatosan bővítem tudásomat. Visszajelzéseik igazolják, hogy a Bowen-technikával nemcsak a tested, de a lelked is megkönnyebbül.

Hogyan segít
a bowen technika?

A Bowen lényege a szervezet öngyógyító képességének helyreállítása, legyen szó bármilyen akut vagy krónikus megbetegedésről. Egy-egy kezelés a test meghatározott pontjain precízen elvégzett specifikus fogások sorozatából áll, amely a szervezet minden rendszerére pozitívan hat.

A technikával nem tüneteket kezelünk, hanem feszültségállapotokat közömbösítünk, mindezt jól meghatározott helyen és sorrendben, a test pedig a fogások által kiváltott ingereket a szervezeten belüli kapcsolatok útján önmaga gyógyítására használja fel. Ennek a következménye a mély ellazulás és a szervezetben az öngyógyító folyamatok beindulása.

Hogyan segít
a bowen technika?

Milyen problémák kezelésére
alkalmas a Bowen?

A kezeléseken elvégzett speciális fogások hatására az izmok ellazulnak, egyúttal stimulálják az izomzatban és a faszciarendszerben található idegvégződéseket, így állítva helyre az energiaáramlást, elősegítve az idegrendszer kiegyensúlyozását.

A legtöbb ember manapság folyamatos stressz alatt és a szimpatikus idegrendszer túltengésének állapotában él. A Bowen a legalapvetőbb és legfőbb hatását a vegetatív idegrendszerre fejt ki, ahol a szervezet öngyógyító mechanizmusainak központja található.

A Bowen-technika kiválóan alkalmas ellazulásra vagy feltöltődésre, de ugyanolyan jól alkalmazható akut és akár évek óta fennálló krónikus állapotok esetén is a következő betegségekkel összefüggésben:

 • bármilyen ízületi, izomzati és gerincbántalom;
 • migrén, fejfájás, asztma, szénanátha, allergia;
 • fül- és szemproblémák, egyensúlyzavarok, tinitusz;
 • gyomor/emésztés, epe-, máj- és bélpanaszok;
 • vese/húgyhólyag-gondok, ágybavizelés;
 • ödémák, nyirokrendszer keringési zavarai;
 • idegrendszeri problémák;
 • gyulladásos panaszok;
 • nőgyógyászati és menstruációs, illetve mellproblémák;
 • meddőség, prosztatagondok;
 • bőrproblémák.

További információ
bowen.hu oldalon

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Név megy itt

Hogyan zajlik
egy kezelés?

A Bowen-kezelés az első alkalommal konzultációval és állapotfelméréssel kezdődik, ennek mintegy 20–30 perc az időtartama és ingyenes. Egy kezeléssorozat az egyéntől és a problémától függően több alkalomból áll, a kezelések 5–10 napos intervallumban követhetik egymást. Rögtön az állapotfelmérés után megkezdhetjük az első kezelést, amely után akár jelentős változás is tapasztalható.

A kezelés általában masszázságyon történik, de testrésztől függően egyes fogások széken ülve valósíthatók meg. A kezelés alatt alkalmazott finom, de jól irányított, fájdalommentes gördülő mozdulatok a bőrön vagy vékony ruhán keresztül is jól elvégezhetők, így nincs szükség a ruha eltávolítására.

A technika karakteres jellemzője, hogy a mozdulatszekvenciák között hosszabb-rövidebb szüneteket tartunk. A szünetek a fogások között elég időt hagynak a szervezet számára, hogy jól feldolgozza a kapott impulzusokat.

Fontos!

Tekintettel a módszer hatásmechanizmusainak finomságára, és arra, amilyen módon a test reagál rá, a kezelés előtt 4 nappal vagy a kezelést követően 5 nappal valamilyen manipulatív terápia (pl. masszázs) alkalmazása negatívan befolyásolhatja az eredményességet!

Hegedüs Monica vagyok,
diplomás Bowen-technika-alkalmazó.

Közgazdász diplomám megszerzése után néhány évet a szakmában dolgoztam, de valami másra vágytam. Ausztriában ismertem meg a Bowen nagyszerű hatását, ami rögtön elvarázsolt. Amint lehetőségem nyílt rá, magyar és osztrák egyesületeken belül elsajátítottam a technikát.

Hogy növeljem a kompetenciámat, rendszeresen részt veszek szakmai továbbképzéseken. Terveim között szerepel a kisállat Bowen-technika alkalmazása is.

Megtisztelő számomra, hogy a Magyar Bowen Egyesület elismert tagjaként dolgozhatom, és hogy hivatásommal az emberek szolgálatára lehetek.

Szakmai továbbképzések:

 •  2018: Bowen alapképzés és vizsga (Magyar Bowen Egyesület); Egészségügyi alapmodul és vizsga (Országos Kórházi Főigazgatóság)
 • 2019: Bowen haladó 1 képzés (Magyar Bowen Egyesület)
 • 2020: Testolvasás (Magyar Bowen Egyesület)
 • 2021: Bowen diplomavizsga (Magyar Bowen Egyesület); Természetgyógyász alapmodul és vizsga (Országos Kórházi Főigazgatóság)
 • 2022: Bowen modul 11 továbbképzés (Magyar Bowen Egyesület); Akupresszőr képesítés és vizsga (Országos Kórházi Főigazgatóság)

A kezelés díja: 13.000 Ft/alkalom

Gyerekeknek: 10.000 Ft/alkalom

Tapelés: 1.000 Ft/testrész

Bérlet váltására is van lehetőség: 60.000 Ft/5 alkalom
(12.000 Ft/alkalom)

Illetve meghatározott összeggel ajándékutalvány is vásárolható.

Pécsett a Hársfa út 18. szám alatt található a Bowen-szalon, amely előtt ingyenes a parkolás.

 

 

Hegedüs Monica

7627 Pécs, Hársfa út 18.

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek: 08:00–20:00
Szombat: 08:00–14:00

Telefonszám:

+36 70 557 1360

4 + 10 =

Bowen Pécs